Så er fundamentet støbt

Så er det blevet tid til ugens indlæg. Vi skal love jer for, der er sket meget siden sidst. Fundamentet er støbt. Der er nu lagt et lag flamingo, som har en isolerende funktion. Idag har der været VVS-folk til at lægge gulvvarme og afløb. På onsdag skal gulvet støbes og efterfølgende slibes. Vi er så glade for, det går fremad:0)

Vi synes selv, huset er blevet ret stort… Det illustrerer billedet, hvor Thu står den ene ende af huset og tager billeder af resten af familien i den anden ende – vi ser jo bitte små ud (endnu mere end vi plejer)!!

PP

Helt aktuelt har vi i weekenden været ude at handle møbler til vores kommende hjem. Til et nyt hjem tænker vi også, at der skal nye møbler til. Vi er faldet over en hjemmeside, som hedder FORMEL WOOD og har i lørdags aflagt deres showroom i Aarup et besøg.

Stilen passer os – rustik, rå og alligevel klassisk. Det fede ved FORMEL WOOD er, at man kan få speciallavet disse møbler efter ønske.
Vi har valgt et plankebord a la det på billedet, 6 stole (spider chair), et sofabord, en vinreol ( et must-have selv om vi ikke drikker vin!) og en bænk til hall’en. Vi forestiller os, det bliver rigtig flot og kommer til at klæde vores kommende Funkis hus meget.

pp3

Udgivet Kategorier Opstart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *